美食篇:Buka Puasa Makan Di Mana?? Jom La~Double Tree Makan Kitchen

Dah Puasa ni, nok gi make mano?? Jom la~Baby Jen ajok mu mari Double Tree Makan Kitchen ❤️ (今天的文稿主要给大家介绍一些开斋时,哪里有好吃的美食。为了配合主题,宝贝这次的美食文想挑战一下写吉兰丹式国语-bahaso kelate。。如有看不懂的外星字请多见谅!哈哈哈)
 Goh ni, Baby Jen ajok kawe cantik gi make-make makanan buko puaso.

kito sampai go Double Tree By Hilton Kuala Lumpur untuk try "Do me the honor" kat Makan Kitchen.

 Jom, tengok ado ape yang sedapppp~

sebelom make main course, try la somtam ni..sebenar ni, samtam makane thai, tapi I suko sangat~ 

Main course mereka bermacam-macam jenis, mu boleh pilih mane-mane mu suke punya type..
kambing bakar










 ikan bakar

satay-satay



tengok tu chef masak-masak wow sangatnye~~


 Yum~Yum~


nasi kuning dengan kuo kari ni paling match!

sup kambing, sup lembu, tomyam pun ado


kuih-muih mesti make sebelom balik ya~

 tak suka kuih muih?

boleh! kek-kek, coklat pun ado 😆

gambar dengan Chef Mohamed Elsaid Aly

Nok Try Arabian Nights Buka Puasa Feast ni?

27 May-2 June and 20 June-24 June, 2017 
Isnin - Ahad, 6.30pm - 10.30pm
RM 138 nett per person

3 June-19 June 2017
RM 148 nett per person

daleh make, ado persembahan live traditional lagi

jangan lah lepas peluang ni, telepon untuk tempah meja ya


DoubleTree by Hilton Hotel Kuala Lumpur

The Intermark 348 Jalan Tun Razak,Kuala Lumpur, 50400, MalaysiaTEL: +60-3-21727272

1 comments:

  1. 哈哈!! 超刺激的!! 真的看不懂啦!! 你这个kelantan ah moi!!

    回复删除

搜索文章

Follow by Email

由 Blogger 提供支持.